Shqiperia e Bashkuar

Miqte

Shqiperia

Shqiperia

Kosova

Kosova

rreth meje ...

Une jam Dessy , 15 vjec , sic mund ta dini jam shqiptar dhe banoj ne Itali , me saktesisht Milano . Vazhdoj liceun , dhe pjesen me te madhe te kohes e kaloj ne internet . Per me shume shihni postimet e mia .

Ku jetoni ?

Video

Loading...

Video

Loading...

Video

Loading...